АЦИ Настани и Вести

2014

09.05.14-11.05.14, Маврово  19-то Годишно собрание на АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари

23.04.14-25.04.14, Скопје  Работилница на АЦИ Македонија и Omega Finance doo Ljubljna - Изведени финансиски интрументи во пракса (FX and Iterest Rate Derivatives)  повеќе...

27.03.14-30.03.14, Берлин  53-ти Светски Конгрес на АЦИ  повеќе...


2013

10.05.13-12.05.13, Крушево  18-то Годишно собрание на АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари

28.03.13-29.03.13, Скопје  Работилница на АЦИ Македонија и Omega Finance doo Ljubljna - Вовед во инвестирање и тргување со обврзници, стратегии за заштита на должнички портфолија  повеќе...


2012

06.02.12, Скопје  Состанок на АЦИ Македонија - Предлог до Здружение за Банкарство за измена на законската регулатива

2011

15.12.11, Скопје  Семинар на GAIN CAPITAL Лондон

02.11.11, Скопје  АЦИ Македонија предавање на Универзитет Американски Колеџ Скопје

20.10.11-21.10.11, Скопје  Интерактивен сертифициран Forex семинар за банки и фирми на International Trading School Белград  повеќе...

06.10.11, Скопје  Потпишан меморандум за стратешка соработка меѓу АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари и International Trading School Белград  повеќе...

26.05.11-28.05.11, Будимпешта  50-ти Светски Конгрес на АЦИ  повеќе...

06.05.11-08.05.11, Струга  16-то Годишно собрание на АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари

2010

24.12.10, Битола  Доделени АЦИ Македонија дипломи за 2010  

06.12.10, Скопје  Семинар на АЦИ Македонија - „ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ, БАНКАРСКИТЕ ДИЛЕРИ И КОМПАНИИТЕ“  повеќе...

11.11.10, Скопје  Потпишан меморандум за соработка меѓу АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари и Универзитет Американски Колеџ Скопје  повеќе...

26.05.10, Скопје  Семинар на Europoint Systems/Tenfore

23.04.10-25.04.10, Маврово  15-то Годишно собрание на АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари

25.03.10-28.03.10, Сиднеј  49-ти Светски конгрес на АЦИ  повеќе...

11.03.10, Скопје  Семинар во соработка со Thomson Reuters на тема: „Техничка и фундаментална анализа како рационалана основа за оптимална тактика и стратегија при тргување со финансиски инструменти”

2009

24.12.09, Скопје  Семинар-работилница на тема: „Термински трансакции и свопови - интервалутарни и девизи за денари, унифициран третман и сметководствена евиденција”

26.09.09-28.09.09, Охрид  14-то Годишно собрание на АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари

17.11.09-20.11.09, Париз  Годишен состанок на АЦИ Меѓународно здружение на финансиски пазари

2008

10.10.08-12.10.08, Битола  13-то Годишно собрание на АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари

29.05.08-31.05.08, Виена  47-ми Светски Конгрес на АЦИ

2007

05.10.07-07.10.07, Охрид  12-то Годишно собрание на АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари

13.09.07, Скопје  Капитал: Светски банкарски брендови на собранието на АЦИ Македонија во Охрид  повеќе...

27.06.07, Скопје  Капитал: СКИБОР ќе покаже колку чинат парите во Македонија  повеќе...

03.05.07-05.05.07, Монтреал  46-ти Светски Конгрес на АЦИ  повеќе...

ACI Board of Education Questionnare  повеќе...

2006

06.11.06, Маракеш  32-ри ICA Конгрес во Мароко  повеќе...

јули '06  Најнови вести од АЦИ - Здружение на финансиски пазари  повеќе...

јули '06  ACI Briefing  

Фото Галерија


   
     
 
насловна | за здружението | членови | SKIBOR | настани | едукација | линкови | собрание
© 2018 АЦИ Македонија - Здружение на финансиски пазари. Сите права се задржани.