XXIII Годишно Собрание на АЦИ Македонија
20 - 22 Април 2018, Хотел Дрим, Струга

ACI Macedonia Assembly 2018

Почитувани АЦИ пријатели,

Ве известуваме дека 23то Годишно собрание на АЦИ Македонија Здружение на финансиски пазари се одржа во Хотел Дрим, Струга, од 20 - 22 Април 2018, со следната програма.


Програма

Петок, 20 април 2018
19:00    Пристигнување - Пријавување - Регистрација на делегатите

21:00    Коктел за добредојде @ Хотел Дрим  (спонзориран од Генералниот спонзор EUROPOINT-TENFORE)   / дрес код: коктел /

Сабота, 21 април 2018

XXIII Годишно собрание   / дрес код: формален-бизнис /
10:00-12:00
• Отварање - Поздравен говор и АЦИ извештај, Претседател на АЦИ Македонија-ЗФП, г-дин Емил Јакимов,
• ACI International - The Financial Market Association: Официјално обраќање и презентација, Mr. Rui Correia - BOE
• Народна Банка на Република Македонија - Поздравен говор и презентација,

12:00-12:30
• Кафе пауза

12:30-13:50
• Панел дискусија на тема "Крипто валути - BACK TO THE FUTURE",
Модератор: г-дин Бојан Цветановски, НЛБ банка АД Скопје

13:50-14:10
• Thomson Reuters (златен спонзор) презентација: "New trends in FX", Mr. Beeharry, Specialist - eFX Venues & ElectronicTrading

Излет   / дрес код: неформален-спортски /
14:40     Традиционален ручек @ Вевчани
Завршна церемонија   / дрес код: лежерен стил /
21:30    Забава

Недела, 22 април 2018
10:00-11:00    Одјавување - Заминување (автобуски превоз)


Со почит,
Организациски комитет, АЦИ Македонија ЗФП

   
     
 
насловна | за здружението | членови | SKIBOR | настани | едукација | линкови | собрание
© 2018 АЦИ Македонија Здружение на финансиски пазари. Сите права се задржани.