АЦИ Македонија- нов визуелен идентитет

АЦИ Македонија воведе редизајнирана веб-страница.

Овде можете да ги најдете сите тековни информации поврзани со банкарскиот сектор, како и прашања поврзани со образованието и обуката. На нашата веб-страница ќе најдете многу корисни информации кои можат јавно да се разменуваат со членовите на страницата.

Уживаjте и бидете информирани.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 − five =