Бесплатен Webinar на тема Опции

 

На 25 Јуни ќе се одржи бесплатен Webinar на тема Опции од еден интересен агол и пристап на нивна анализа со Г-дин Paul McLaren, CMT, CFTe, MSTA /President and Managing Director @Enhance Your Options Pty Ltd.

Регистрација и пристап на линкот :

https://zoom.us/webinar/register/WN_Xu2ClmUiRmieGBTh9DVOMw

Благодарност на Г-ѓа Снежана Поповска ТТК Банка на заложбата за овој Webinar да биде достапен и до нас.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

four × 5 =