Конференциска програма и Листа на учесници

 

Листа на учесници на 24тото Годишно Собрание на АЦИ Македонија ЗФП

Конференциска програма ( преземи pdf документ )

Петок, 31ви Мај, 2019

20.00 Коктел вечера за добредојде (спонзорирано од Europoint)

Сабота, 01ви Јуни 2019

10.00 Почеток -24то Годишно Собрание на АЦИ Македонија-ЗФП

o Свечено отворање-Извештај од страна на Претседателот

o ACI-FMA – видео обраќање o НБРСМ-презентација

o Финансиски Пазари – преглед , М-р Борче Стаменковски, Раководител на Служба за средства и ликвидност, Капитал Банка

11.30 Кафе пауза

12.00 “Инвестициски можности во моментот-предизвик”

Модератор: Снежана Поповска, CFTe, TTK Банка

Панелисти:

o Драган Илкоски, Директор на Дирекција за услуги со хартии од вредност, Шпаркасе Банка АД Скопје

o М-р Горан Марковски, Главен Извршен Директор во КБ Публикум Инвест

o Коста Ивановски, CFA, Директор на Сектор за Инвестиции во Сава Пензиско Друштво

o Александар Манев, M.B.A. Економски аналитичар, ко-сопственик на www.faktor.mk

13.30 Презентација на Refinitiv

14.00 Затворање на Собранието(официјален дел)

15.00 Крстарење (спонзорирано од Asseco-see) и ручек во Св.Наум (спонзорирано од Refinitiv ).

21.30 Враќање во Хотелот со брод

Недела, 02ри Јуни, 2019

Слободно време/Напуштање на хотелот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

five × three =