26-тото Изборно Собрание на АЦИ Македонија-Здружение на Финансиски Пазари

 

На 15.04.2021 година беше одржано 26-тото Изборно Собрание на АЦИ Македонија-Здружение на Финансиски Пазари. Собранието одобри нов мандат од 3 години на Претседателството и Органите според следниот состав:

  • Извршен Одбор:

 

Ø  Бојан Цветановски – НЛБ Банка – Претседател

Ø  Весна  Трајковска – Комерцијална Банка

Ø  Левент  Ајрула –  Халк Банка

Ø  Сашо  Радевски – Стопанска Банка

Ø  Горан  Милетиќ – НБРСМ

  • Надзорен Одбор

 

Ø  Звонко Станковски – УНИ Банка

Ø  Борка Цветановска Централна Кооперативна Банка

Ø  Наташа Трајкова – Стопанска Банка Битола

 

  • Комисија за стручно усовршување

 

Ø  Елена Тримческа – Охридска Банка

Ø  Ненад Јовчески – НЛБ Банка

Ø  Снежана Поповска – ТТК Банка

 

  • Суд на честа

 

Ø  Весна Ристовска – Комерцијална Банка

Ø  Ирина  Петковска – Силк Роуд Банка

Ø  Стојан Донески – Стопанска Банка

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

eighteen − 7 =