IRS (Interest Rate Swap)- Trading & Front&Back, АЦИ Македонија & Refinitiv

 

Во организација на АЦИ Македонија – Здружение на финансиски пазари, а со поддршка на Златниот Спонзор на Здружението Refinitiv, на 11.04.2019 во просториите на Стопанска Комора на Македонија, сала број 1,кат 5, со почеток во 15.00 часот ќе се одржи семинар дискусија со следната содржина :

·         Владимир Трајковиќ-Шпаркасе Банка-Технологија на функционирање на Каматниот Своп,Front Office активности,

·         Ненад Јовчески-НЛБ Банка-Евиденција и вреднување на Каматниот Своп,Back Office активности,

·         Refinitiv-IRS quotes,trading,price determination(pricing),IRS default,Front&Back office software support, bond trading ,stocks.

Учеството е бесплатно и е отворено за сите банки,финансиски институции во државата и приватни инвеститори.

Пријавете го своето учество на ФБ(Facebook) страната на Здружението (ACI Macedonia), креиран е Event, со едноставно пријавување (going).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

sixteen + 9 =