Crowdfunding презентација- Македонска Берза & АЦИ Македонија

 

Почитувани колеги и АЦИ пријатели,

На 12.09.2019 во организација на Македонска Берза и АЦИ Македонија во просториите на Македонска Берза на хартии од вредност со почеток во 15.00 часот ќе се одржи презентација на платформата Funderbeam чија  намена е crowdfunding финансирање. Овој тип на финансирање (прибирање на капитал) на компаниите е еден вид на иновација, и е релативно нов во светот, но станува се поактуелен , поинтересен и добива на обем, пред се поради едноставноста,флексибилноста и можностите кои ги отвора.

 Ќе ни биде чест да ни бидете гости на презентацијата, влезот е слободен.

 

Агендата на настанот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2 × 4 =